Kinderfeestje met reptielen

Is uw zoon of dochter ook helemaal gek van reptielen? En zou die niets liever willen dan er eens een van dicht bij bekijken? Dan is dit je kans! Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om met een kinderfeestje bij ons langs te komen. Hierbij maken ze kennis met allerlei reptielen, zijn er leuke activiteiten en is er altijd wat lekkers te eten en te drinken! Daarnaast is er nog een klein cadeautje voor de jarige!

Het kinderfeestje duurt ongeveer 2 a 2,5 uur (extra tijd kan in overleg). De kosten hiervoor bedragen €12,50- per kind. Het kinderfeestje is vanaf 5 kinderen. Papa en mama mogen natuurlijk gratis mee!

PS. We kiezen er bewust voor om het kinderfeestje thuis te houden. Hier hebben we bewust voor gekozen om het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken (ze kunnen alle terraria zien) en om de stress voor de dieren zo laag mogelijk te houden. In overleg is het echter wel mogelijk (per uitzondering) om het kinderfeestje aan huis te houden. Hier geldt alleen een ander tarief voor. Informeer naar de mogelijkheden.