Corona gedoe

De afgelopen weken zaten we allemaal thuis met je gezin of met je geliefde . Het is een rare tijd op dit moment. Normaal gesproken zijn wij altijd zeer druk met presentaties op scholen of ontvangen we mensen bij ons thuis voor uitleg over een bepaalde reptielensoort. Helaas zit dat er bij ons, vanwege corona, niet meer in en dat vinden wij erg jammer. We proberen op dit moment mensen zoveel mogelijk via de telefoon, mail of chat te helpen met al hun vragen. Ook proberen we jullie zoveel mogelijk te updaten met alle nieuwtjes omtrent onze kwekerij.

Wel kunnen we jullie zeggen dat we nu meer tijd hebben met de reptielen dat we weer nieuwe bakken/verblijven gaan maken. Zodat we alle nieuwe dieren en alle jongen die we dit jaar verwachten kunnen huisvesten. Gelukkig kunnen we nog naar dit mooie seizoen uitkijken waar we weer veel nakweek verwachten van diverse soorten.. Kortom wij zitten voorlopig nog niet stil er is weer werk aan de winkel ;).

Jammer genoeg zijn er ook geen reptielenbeurzen meer op dit moment waar we altijd graag naar uitkeken om kennissen/vrienden en wellicht onze volgers zoals jullie even te ontmoeten en een praatje te maken. Daardoor kunnen we ook niet heerlijk rondlopen op de beurs om te kijken naar alle mooie dieren die weer aangeboden worden.

Wat ik jullie ook kan vertellen is dat we al een aantal nieuwe aanwinsten gereserveerd hebben en niet kunnen wachten zodra alles weer open is en de dieren kunnen ophalen. Deze dieren zullen we natuurlijk weer met jullie delen via onze Facebook pagina.

Daarnaast zijn wij op dit moment bezig met het schrijven van caresheets voor op onze website waar je alle info van bepaalde soorten kan terug vinden onder andere: Ball python en de luipaardgekko. Deze zullen binnenkort online verschijnen. Daarnaast zullen er, in de toekomst, nog wat andere caresheets online verschijnen van andere soorten dieren die we hebben zitten.

We krijgen vaak veel vragen van mensen die willen beginnen met het houden van reptielen. De meest gestelde vraag is vaak welke soort het beste is om mee te beginnen. Wij gaan daarom ook een enquête opstellen waaruit jezelf de vragen kan beantwoorden en dan geven we een resultaat wat uit jouw antwoorden komt de soort die wellicht bij je past. Dit is natuurlijk geen vaste uitkomst. De tool wordt ontwikkeld om jou te helpen met de keuze van je dier die past binnen jou wensen. Hier zullen we binnenkort wat over plaatsen zodra het zover is.

De eerste nakweek luipaardgekkos zijn al uitgekomen en wat zijn ze mooi. We hopen op weer diverse kleurtjes/morphs. Ook verwachten we de eerste eitjes van onze ball pythons daar zullen dit jaar ook knallers tussen zitten. Kortom het wordt een prachtig seizoen met veel nakweek.

We hopen dat het snel voorbij is en weer lekker eropuit kunnen gaan met zijn alle.