Mexicaanse korsthagedis nakweek 2024

Hieronder vind je een verzameling met alle nakweek die we op dit moment hebben van onze korsthagedissen. Onze dieren mogen naar hun nieuwe eigenaar als ze voldoende hebben gegeten.

Let op dit betreft een giftige soort. Wordt alleen verkocht aan ervaren houders.
Mocht je vragen hebben of meer stuur gerust een bericht. We kunnen de dieren DNA laten seksen maar dan is de prijs ook hoger. Mocht je hiervoor interesse hebben laat dit dan weten. Wij vragen dan wel volledige betaling voor het DNA seksen. Dieren worden dan ook meteen gechipt. Voor prijs met DNA en chip neem even contact met ons op.

Groot nieuws bij Reptiles Twente! Terwijl de bouw van onze nieuwe kelder snel vordert, moeten we plaatsmaken voor de nieuwe ontwikkelingen. Dit is jouw kans om te profiteren van een speciale aanbieding! Vanaf vandaag ontvang je tijdelijk 10% korting op al onze dieren. Of je nu een ervaren reptielenhouder bent of net begint, dit is het perfecte moment om je passie uit te breiden of te starten met een nieuwe vriend uit onze gevarieerde collectie!

Stuur een bericht voor de beschikbare dieren die een nieuw huisje zoeken.

Prijs: €550 €495 per dier

Binnenkort mogen deze prachtige Mexicaanse korsthagedissen (Heloderma horridum exasperatum) jongen naar een nieuwe huisje.
Komen van 2 prachtige ouders Gompie en Smaug.Smaug komt van Spaanse onverwant ouders en Gompie komt van een Nederlandse kweker.
Geboren op 5 januari 2024