Wij geven presentaties op scholen en instellingen

U kunt ons voor presentaties inhuren voor bij uw op school. Hierbij vertellen we wat over de reptielen en nemen we onze eigen reptielen ook mee. De leerlingen kunnen dan zelf ook met de dieren in aanmerking komen. Er zal genoeg tijd gegeven worden voor vragen en het hanteren van onze dieren.

U kunt ook een voorkeur aangeven welke dieren u graag zou willen zien voor die dag. Daarnaast kunt u ook aangeven welke onderdelen behandeld moeten worden in onze presentatie indien gewenst. Onze presentatie duurt ongeveer een half uur tot een uur. Dit ligt aan de te behandelen onderdelen. We hebben daarna nog veel tijd over om alle vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje.

Ook voor educatieve bijeenkomsten zijn wij te boeken

Naast presentaties op scholen en kinderopvangen zijn wij ook in te huren voor bijeenkomsten.

Let op hiervoor zijn er wel een paar regels:

  • Mocht het buiten zijn dan liefst de temperatuur in de gaten te houden voor komst. Mocht het te koud zijn dan een warme ruimte als backup voor de presentatie
  • Dieren mogen niet op de tocht staan
  • Liefst een afgesloten ruimte

Zakelijke cursus

Wij geven ook cursussen aan de lokale Dierenambulances via de Dierenbescherming. Wij hebben op dit moment de cursus afgerond met het team van Almelo en zullen binnenkort Oldenzaal en Enschede doen.

Heeft u ook interesse met uw Dierenambulance team neem gerust contact met ons op.